indukciós lábas
Az indukciós edény hatékonyságban (is) verhetetlen
Az indukciós főzés az utóbbi években egyre népszerűbbé vált, ami nem csupán a technológia fejlődésének köszönhető, hanem az energiahatékonyság és a főzési precizitás iránti igény növekedésének is. A speciális főzőlapokhoz használt indukciós edény különleges figyelmet érdemel, mivel a főzési eredmények szempontjából kulcsfontosságú.
Milyen paraméterek támogathatják a lábas vásárlás folyamatát?
Aki már ezer éve a konyhában sürög-forog, nyilván nem igényel különösebb segítséget, amikor éppen új lábas után néz a régi, elhasználódott helyett. Viszont, akinek ez a világ még kicsit új, és látszólag túlságosan sok az információ, annak ez az írás támaszként szolgálhat, rámutatva azokra a tényezőkre, amikre megéri odafigyelni új konyhai eszköz beszerzése esetén.
AMT Gastroguss World’s Best Pan lábas
Az AMT Gastroguss többszörös nagydíjas német konyhafelszereléseket gyártó vállalat, melynek specialitása a kézzel öntött alumínium edények és lábasok gyártása. A sok év alatt felgyűlt tapasztalatot a VKD, a legnagyobb német séfszövetség is elismerte, amikor egyik serpenyőjüket választotta a világ legjobb serpenyőjének.