Passzírozó
Inoxibar rozsdamentes zöldség/halpasszírozó, 20 x 8,5 cm, műanyag nyéllel, fényes, fix betéttel
Inoxibar rozsdamentes zöldség/halpasszírozó, 20 x 8,5 cm, műanyag nyéllel, fényes, 3 cserélhető passzírozóval
Inoxibar rozsdamentes zöldség/halpasszírozó, 32 x 13 cm, inox fogóval, fényes, 3 cserélhető passzírozóval
Inoxibar Ecco Accero zöldség/halpasszírozó 20 x 12 cm három különböző betéttel, rozsdamentes acél 18/10
Inoxibar rozsdamentes paradicsom vagy halpasszírozó 20 cm, 3 különböző betéttel, 18/10 rozsdamentes acélból
Inoxibar rozsdamentes zöldség/halpasszírozó, 20 x 8,5 cm, inox nyéllel, matt, fix betéttel, dobozban
Inoxibar rozsdamentes zöldség/halpasszírozó, 20 x 8,5 cm, műanyag nyéllel, fényes, 3 cserélhető passzírozóval, dobozban
Inoxibar rozsdamentes zöldség/halpasszírozó, 26 x 15 cm, inox fogantyúval, fényes, 3 cserélhető passzírozóval
Inoxibar rozsdamentes zöldség/halpasszírozó, 24 x 12 cm, inox nyéllel, fényes, fix betéttel 18/10
Inoxibar rozsdamentes zöldség/halpasszírozó, 24 x 12 cm, műanyag nyéllel, fényes, fixbetéttel
Inoxibar rozsdamentes zöldség/halpasszírozó, 24 cm, fényes, 3 cserélhető passzírozóval
Inoxibar mini rozsdamentes zöldség/halpasszírozó 15 x 8,5 cm két különböző betéttel, 18/10 rozsdamentes acélból
Tippek a zöldség passzírozó használatához
A házi paradicsomlénél nincs is ízletesebb, főleg, ha a saját kiskertünkben növekedett paradicsomok felhasználásával készítjük el. A zöldség passzírozó egy olyan nagyszerű találmány, amelynek segítségével gyorsan és veszteség nélkül készíthetünk paradicsom- és zöldségleveket. Webáruházunkban többféle passzírozó közül válogathat, amelyekkel akár az ünnepi halászlé alapja is könnyen elkészíthető. Ebben a cikkünkben olyan tippekkel kedveskedünk Önnek, amelyek segítségével a téli kincseskamráját finomabbnál finomabb zöldséglevekkel töltheti fel.
Milyen paradicsomot érdemes használni a paradicsomlé elkészítéséhez?
A nap érlelte paradicsom olyan különleges ízvilággal rendelkezik, amelyet a hidegebb hónapokra is szeretnénk megőrizni. Ilyenkor kerül a kezünkbe a zöldség passzírozó, amely hatékonyan képes a paradicsom levét kipréselni. Attól függően, hogy milyen sűrűségű levet szeretne, választhat a húsosabb és a kevésbé húsos paradicsom fajták közül. A paradicsomlé a magyar gasztronómiában kiemelkedő helyet foglal el, hiszen számos olyan ételünk van, amelynek alapját ez a lé adja. Gondoljon csak a paradicsomos káposztára, a paradicsomos húsgombócra vagy a töltött paprikára. A bolti levekkel ellentétben, a házi paradicsomléhez száraz dunszt esetében semmiféle mesterséges és másféle tartósítószer adagolása nem szükséges.
Hogyan kell a zöldség passzírozót szakszerűen használni?
A webáruházunkban kapható zöldség passzírozók nem csak zöldségek, de hal passzírozására is alkalmasak, felhasználásuk éppen ezért széleskörű. Rozsdamentes felületük miatt pedig rendkívül időtállók. A zöldség passzírozó általában többféle tárcsával rendelkezik. A tárcsák cseréjekor arra kell ügyelnie, hogy a domború rész nézzen felfelé. A passzírozó rész erre a tárcsára kerül. A passzírozó beszerelése főleg a kezdő háziasszonyok számára okozhat némi bonyodalmat, ugyanis két lépéssel illeszthető a helyére.
Elsőnek az egyik végét kell óvatosan az eszköz belső falához tenni, majd a rugó benyomásával a másik vég is rögzíthető. Ezután már csak a zöldségre van szükség és a tekerő kar körbefordításával készül is a friss lé. Ha Ön is szeretné a nyár ízeit télen is élvezni, vásároljon passzírozót még ma!