A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk, a weblap bizonyos működéséhez, a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, valamint reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheted az Adatkezelési tájékoztatónkat és a sütik használatának részletes leírását.

Passzírozó

Rendezés:

Tippek a zöldség passzírozó használatához

A házi paradicsomlénél nincs is ízletesebb, főleg, ha a saját kiskertünkben növekedett paradicsomok felhasználásával készítjük el. A zöldség passzírozó egy olyan nagyszerű találmány, amelynek segítségével gyorsan és veszteség nélkül készíthetünk paradicsom- és zöldségleveket. Webáruházunkban többféle passzírozó közül válogathat, amelyekkel akár az ünnepi halászlé alapja is könnyen elkészíthető. Ebben a cikkünkben olyan tippekkel kedveskedünk Önnek, amelyek segítségével a téli kincseskamráját finomabbnál finomabb zöldséglevekkel töltheti fel.

Milyen paradicsomot érdemes használni a paradicsomlé elkészítéséhez?

A nap érlelte paradicsom olyan különleges ízvilággal rendelkezik, amelyet a hidegebb hónapokra is szeretnénk megőrizni. Ilyenkor kerül a kezünkbe a zöldség passzírozó, amely hatékonyan képes a paradicsom levét kipréselni. Attól függően, hogy milyen sűrűségű levet szeretne, választhat a húsosabb és a kevésbé húsos paradicsom fajták közül. A paradicsomlé a magyar gasztronómiában kiemelkedő helyet foglal el, hiszen számos olyan ételünk van, amelynek alapját ez a lé adja. Gondoljon csak a paradicsomos káposztára, a paradicsomos húsgombócra vagy a töltött paprikára. A bolti levekkel ellentétben, a házi paradicsomléhez száraz dunszt esetében semmiféle mesterséges és másféle tartósítószer adagolása nem szükséges.

Hogyan kell a zöldség passzírozót szakszerűen használni?

A webáruházunkban kapható zöldség passzírozók nem csak zöldségek, de hal passzírozására is alkalmasak, felhasználásuk éppen ezért széleskörű. Rozsdamentes felületük miatt pedig rendkívül időtállók. A zöldség passzírozó általában többféle tárcsával rendelkezik. A tárcsák cseréjekor arra kell ügyelnie, hogy a domború rész nézzen felfelé. A passzírozó rész erre a tárcsára kerül. A passzírozó beszerelése főleg a kezdő háziasszonyok számára okozhat némi bonyodalmat, ugyanis két lépéssel illeszthető a helyére.

Elsőnek az egyik végét kell óvatosan az eszköz belső falához tenni, majd a rugó benyomásával a másik vég is rögzíthető. Ezután már csak a zöldségre van szükség és a tekerő kar körbefordításával készül is a friss lé. Ha Ön is szeretné a nyár ízeit télen is élvezni, vásároljon passzírozót még ma!