A kényelmes vásárlási élmény érdekében sütiket használunk, a weblap bizonyos működéséhez, a tartalom és a közösségi funkciók biztosításához, valamint reklámozás céljából. A weboldalon megtekintheted az Adatkezelési tájékoztatónkat és a sütik használatának részletes leírását.

A márvány bevonatos serpenyő a keze alá dolgozik

A márvány bevonatos serpenyő hűséges társává válhat a konyhájában, és nemcsak a főzések alkalmával. Hogy miben tudja még támogatni ez, a márványosan esztétikus modell? Például a szabadidő gyarapításában. Ez az a típus ugyanis, ami mosogatás címén nem igényel többet a langyos vizes átöblítésnél.

Ha eddig áztatnia és súrolnia kellett az eszközeit ahhoz, hogy végül makulátlanná varázsolja őket, akkor pontosan tudja, hogy mennyire fárasztó és időigényes feladat ez. Azonban a márvány, mint felület tapadásmentességet borítékol, vagyis az odakozmálás, leragadás rémétől egyetlen pillanatig sem kell tartania. Akár zsiradék hozzáadása nélkül is megalkothatja a kedvenc fogásait, amik így teljesen új ízélménnyel ajándékozhatják meg. Nyilván az ízjegyek testesebbé varázsolhatóak némi zsiradék csepegtetésével, viszont bátran preferálhatja az egészségesebb alternatívákat, mint például az olíva olajat, kókuszzsírt stb. is. Az egészséges életmód gasztronómiai megalapozása a márvány bevonatos serpenyő révén, könnyedén megtörténhet, áldozatok és extra kiadások nélkül. Az időtálló felület kezelése azért figyelmet kíván Öntől. Bár stramm jellemzőkkel büszkélkedik, azért nem sérthetetlen. Tehát sem késsel, sem fém eszközökkel nem érdemes kevergetni a serpenyőben rotyogó ételt. A legjobb, ha a hagyományos fakanálra bízza a munka garmadát.

A márvány bevonat gyártási folyamatában egyetlen pillanatig sem juthatnak érvényre a vegyszerek és egyéb, egészségkárosító adalékok. Ezt fontos kihangsúlyozni, mivel így a márvány bevonatos serpenyőben elkészülő fogások nem szennyeződhetnek a bevonatból esetlegesen kioldódó anyagokkal. A megfelelő bánásmód margójára írandó, hogy sem a túlhevítés, sem a hirtelen lehűtés nem javasolható, mert ezek extra igénybevételnek számítanak és lerövidítik a serpenyő, amúgy távolba vesző élettartamának a hosszát. A márvány bevonatos serpenyő új konyhai technikákba avathatja be. A tapadásmentes felületnek hála, megannyi új fogással gazdagíthatja a gasztronómiai repertoárját, ráadásul eddig még ismeretlen technikákat is megtanulhat, mint például a vízen pirítás eljárása, aminek köszönhetően még a hagyma dinszteléséhez, vagy a zöldségek pirításához sem kell zsiradékot használnia.