Youtube videók
Leírás és Paraméterek
A vízzár egy vékony vízréteg, amely a főzés során a fedél és az edény között képződik. Az ECCO Acero sorozat főzőedényei úgy lettek kialakítva, hogy a főzés kezdetén keletkező gőz a fedél és az edény közötti részre irányuljon, ezáltal a „vízzárat” képez.
Előnyei: A víztömítés lehetővé teszi, hogy bármilyen mennyiségű vizet főzzünk, anélkül, hogy az túlhevülne, az étel megőrzi ízét és természetes tápanyagát. Azt is lehetővé teszi, hogy ételt olaj vagy zsír nélkül készítsünk, vagy ízlés szerint csökkentjük vagy növelhetjük. A hagyományos főzéshez az Ecco sorozatú edényeket is használhatjuk.
A vízzárral történő főzés olyan módszer, amely nemcsak megfelelően tervezett edényeket igényel, hanem néhány alapvető szabályt is követ. (lásd. előbbiekben említett) Használatát az Inoxibar Water Seal blogjában részletesen megtalálja, bal oldali sávban.
Gyártó | |
Méret | 24cm |
Űrtartalom | 10L |
Indukciós | indukciós |
Anyag | rozsdamentes acél |
Gyártó | Inoxibar |
Méret | 24 cm |
Űrtartalom | 10 L |
Használható | indukciós főzőlapokon |
Anyag | rozsdamentes acél |
Szín | acélszürke |